Новата колекција КАЛИГАРИС во четири стилови

Потполно различни и толку многу посебни, секој на свој начин – Урбан (Urban), Глам (Glam), Натура (Natura) и Пјур (Pure).

Прочитај повеќе

КАЛИГАРИС на Саемот за Мебел во МИЛАНО 2019

Разновидноста без сомнение е лејтмотив на новата колекција, која вклучува производи кои на нов начин ги доловуваат различните современи стилови.

Прочитај повеќе

ЗОНА МЕБЕЛ со нови модели на 44. Меѓународен САЕМ НА МЕБЕЛ 2018

Оваа година Зона Мебел најавува одлична понуда на парчиња мебел за оние кои знаат да го препознаат современиот дизајн.

Прочитај повеќе