Фотелјите се за релаксирање и разубавување на просторот

Фотелјите се место за одмор, опуштање и враќање на внатрешниот мир по напорниот работен ден.

Прочитај повеќе

Новата колекција КАЛИГАРИС во четири стилови

Потполно различни и толку многу посебни, секој на свој начин – Урбан (Urban), Глам (Glam), Натура (Natura) и Пјур (Pure).

Прочитај повеќе

2019 година обоена во боја која го слави животот и го подобрува расположението

Се работи за живописна нијанса на портокалова боја со златен подтон, боја која го слави животот и го подобрува расположението.

Прочитај повеќе