За нашата работа
Нашата приказна за производство на тапациран мебел започнува пред повеќе од 20години .Од тогаш единствена цел е да Ви го пренесеме нашето долгогодишно искуство во безпрекорна изработка на тапациран мебел. Заедно со вас , бараме идеја и решение како нашите производи да бидат поудобни и како да го одржат високото барање за квалитет на пазарот со цел да се создаде хармонија помеѓу техничкото решение и естетиката, нудејќи комфорт во секојдневното живеење . Главна карактеристика на нашето производство е дека се се создава во нашата фабрика , од идеја до дизајн, градејќи ја основната конструкција во финален производ. Создадовме дизајнерско и консултантско студио кое нуди креативни решенија во делот на иновации и дизајн како и во методологијата на создавањето на нови решенија по мерка на потребите на крајниот корисник. Искуството на нашиот тим овозможува комплетна изведба на секој проект во целост и преточување на секоја идеја во реализација , преку понуда на решенија за проекти во најкраток можен рок. Низ сите овие години на креативно работење создадовме две засебни но меѓусебно поврзани линии во производството , една работи на создавање на производи за крајниот корисник, за нашите домови и секојдневното живеење , а другата се занимава со производство на тапациран мебел за опремање на ланци на брендови од областа на гастрономија и хотелиерство. Нашиот концепт е преку селекција на материјалите во кои создаваме и преку можностите кои ги нуди рачната изработка постојано да експериментираме без поставување на граници во пристапот , посветувајќи се постојано на постигнување на основната цел, квалитет и ергономија . Зона Мебел верува дека дизајнираниот производ не треба да биде само технички совршен туко и да одговара на потребите на корисникот, и да успева преку естетиката да ги извлече главните емоции .
Нашето мото
Влезете во зоната на комфорот