Информации за контакт
Ние ќе ви помогнеме да го уредите вашиот дом и да го опремите со квалитетен и модерен мебел по ваша желба.

Ако имате било какви прашања или коментари, ве молиме јавете се или пишете нѝ и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.


 
Работно време
Понеделник - Петок 07:30 - 19:00
Сабота 09:00 - 15:30
Адреса и контакт
Адреса: ул. 8 бр.12, Визбегово
Телефон: +389 (0)2 2601 800 
Мобилен; 075 464 311
Локација на нашиот продажен салон
Контакт формулар
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.