social imagesocial imagesocial image
Влезете во зоната на комфорот
Искористете ги големите попусти до
-30% за Calligaris и до -50% на гарнитури!
Производ за секој агол од вашeто живеење
Нашите 
услуги

Зона мебел се занимава со изработка на тапациран мебел, софи, кревети, фотељи...
При тоа трудејки се да ги следи најновите трендови во полето на дизајн , користејки квалитетни репроматеријали и современи технолошки процеси во креирање на сопствените производи.
Ве очекуваме, контактирајте нѐ