Препорачано

Фотелјите се за релаксирање и разубавување на просторот

Фотелјите се место за одмор, опуштање и враќање на внатрешниот мир по напорниот работен ден.

Прочитај повеќе

Новата колекција КАЛИГАРИС во четири стилови

Потполно различни и толку многу посебни, секој на свој начин – Урбан (Urban), Глам (Glam), Натура (Natura) и Пјур (Pure).

Прочитај повеќе

КАЛИГАРИС на Саемот за Мебел во МИЛАНО 2019

Разновидноста без сомнение е лејтмотив на новата колекција, која вклучува производи кои на нов начин ги доловуваат различните современи стилови.

Прочитај повеќе