Фотелјите се за релаксирање и разубавување на просторот

Фотелјите се место за одмор, опуштање и враќање на внатрешниот мир по напорниот работен ден.

Прочитај повеќе

2019 година обоена во боја која го слави животот и го подобрува расположението

Се работи за живописна нијанса на портокалова боја со златен подтон, боја која го слави животот и го подобрува расположението.

Прочитај повеќе

УЛТРАВИОЛЕТОВА - бојата која ја одбележува 2018 година сѐ почесто е застапена во ентериерот

Комплексена и контемплативна, ултра виолетовата боја ги сугерира тајните на космосот, интригите на она што е пред нас, и откритијата надвор од она каде што сме сега.

Прочитај повеќе