Новата колекција КАЛИГАРИС во четири стилови

Калигарис (Calligaris) ги претставува своите четири стилови на дизајн за 2019 година. Потполно различни и толку многу посебни, секој на свој начин – Урбан (Urban), Глам (Glam), Натура (Natura) и Пјур (Pure). 

Пронајдете го својот личен стил, кој Вашата куќа ја претвора во дом. 

  


 

Сите нови производи ќе бидат достапни за нарачка во нашиот салон од Август 2019.

Извор:www.youtube.com

Галерија

Поврзани блог статии