ЗОНА МЕБЕЛ со нови модели на 44. Меѓународен САЕМ НА МЕБЕЛ 2018

Оваа година Зона Мебел најавува одлична понуда на парчиња мебел за оние кои знаат да го препознаат современиот дизајн.

Прочитај повеќе

УЛТРАВИОЛЕТОВА - бојата која ја одбележува 2018 година сѐ почесто е застапена во ентериерот

Комплексена и контемплативна, ултра виолетовата боја ги сугерира тајните на космосот, интригите на она што е пред нас, и откритијата надвор од она каде што сме сега.

Прочитај повеќе