Препорачано

Фотелјите се за релаксирање и разубавување на просторот

Фотелјите се место за одмор, опуштање и враќање на внатрешниот мир по напорниот работен ден.

Прочитај повеќе

2019 година обоена во боја која го слави животот и го подобрува расположението

Се работи за живописна нијанса на портокалова боја со златен подтон, боја која го слави животот и го подобрува расположението.

Прочитај повеќе

ЗОНА МЕБЕЛ со нови модели на 44. Меѓународен САЕМ НА МЕБЕЛ 2018

Оваа година Зона Мебел најавува одлична понуда на парчиња мебел за оние кои знаат да го препознаат современиот дизајн.

Прочитај повеќе