БОЈАТА КОЈА ЈА ОДБЕЛЕЖУВА 2018 ГОДИНА – УЛТРАВИОЛЕТОВА СЀ ПОЧЕСТО E ЗАСТАПЕНА ВО ЕНТЕРИЕРОТ

Добро познатата интензивно виолетовата боја - „Pantone 18-3838“, позната како ултравиолетова која експертите за боја од Институтот за бои Пантоне (Pantone Colour Institute) ја прогласија за боја на годината, е сè повеќе застапена при изборот на парчиња мебел за уредување на домот.

Прочитај повеќе