УЛТРАВИОЛЕТОВА - бојата која ја одбележува 2018 година сѐ почесто е застапена во ентериерот

Комплексена и контемплативна, ултра виолетовата боја ги сугерира тајните на космосот, интригите на она што е пред нас, и откритијата надвор од она каде што сме сега.

Прочитај повеќе